Domov O nas Pogoji poslovanja Vračilo blaga Hitro naročilo Pomoč Kontakt
(ni artiklov)

  
    
 
prijava
Ste pozabili geslo? | Registracija
   
Domov
Natisni Natisni

ACRYL -odstranjevalec prask (520004)Šifra / Model Cena Količina Košarica
ACRYL -odstranjevalec prask (520004) 18.49 €

Je specialna-polirna pasta, namenjena za odstranitev prask ali drobnih poškodb na različnih površinah.
Namenjena za Acryl in Plexisteklo. Odstranitev praske je enostavna, hitra in zelo poceni. Površina je po poliranju spet kot nova. Sistem »do it you'r self«. Površino najprej umijete, nato očistite z bombažno krpo ali vato. Nanesete polirno pasto na poškodovano površino in z bombažno krpo ali vato s hitrimi krožnimi gibi, polirate površino cca 2-3 min. Paziti morate, da površine ne »pregrejete«. Pasta deluje zelo enostavno, med poliranjem zapolni poškodovano površino in praske. Polirana površina je ponovno gladka in sijoča.
Xerapol ni strupen, se enostavno umije  z vodo in je namenjen tudi za poliranje s strojem. Uporabno na vseh področjih, npr.: plovila, letala, avtomobili, počitniške prikolice, avtodomi, motorna kolesa, motorji, mobiteli, očala (UV-plast se poškoduje), luči, armaturne plošče, video in adio, računalniki, kopalne kadi, stekleno pohištvo (plexi), itd.
Set vsebuje: tubo s 50g polirne paste, smirkov papir-1600-ta se uporabi na zelo poškodovanih površinah, nato ponovite postopek, kot je opisan.

Podobni artikli:

Imate vprašanja glede ACRYL -odstranjevalec prask (520004)?

Uporabite ta obrazec. Vsa polja so obvezna.

Vaše ime:

Email:

Opišite, kaj točno vas zanima glede ACRYL -odstranjevalec prask (520004):