Domov O nas Pogoji poslovanja Vračilo blaga Hitro naročilo Pomoč Kontakt
(ni artiklov)

  
    
 
prijava
Ste pozabili geslo? | Registracija
   

Vračilo blaga (odstop od pogodbe): v kolikor z blagom niste zadovoljni
Zadovoljni ga lahko v roku 14 dni od prejema vrnete. Blago mora biti nepoškodovano in nenošeno in v original embalaži, ki ne sme biti poškodovana !Vračilo artiklov, rezanih na željo stranke, kot so: vodniki(kabli), metrsko blago, blago za krpanje in artikli izdelani po naročilu stranke-NI MOGOČE in jih ne sprejmemo!
Blago lahko zamenjate ali zahtevate vračilo kupnine. Poštne stroške za vračilo neustreznega blaga krije kupec, stroške ponovnega pošiljanja pa prodajalec.
Blago pošlite nazaj kot navadno pošiljko! V nasprotnem primeru ne sprejmemo pošilje in ta se bo avtomatsko vrnila pošiljatelju.
Blago z reklamacijo obravnavamo posebej ob predhodnem kontaktu in izpolnjenim reklamacijskim zapisnikom.
Stroške pošiljanja krije kupec, dokler se ne utemelji upravičenost reklamacije ! Enako velja za vračanje pošiljke.

Dostava
Blago, naročeno pri NavtikaSport, gre na pot v najkrajšem možnem času.
Da bi naročene artikle dostavili  hitro sodelujemo s paketno dostava Pošte Slovenije. Če te ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzameš na najbližji pošti, s pomočjo obvestila, ki ga pusti dostava v vašem poštnem nabiralniku.
Strošek dostave
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost naročila in težo paketa. Ob prevzemu si PTT Slovenija zaračuna prenos denarja po posebni položnici UPN obrazec.

Brezplačna dostava

Dostava dopoldne na željen naslov
Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodaš poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izbereš ustreznega. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestiš, da želiš dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov. Nihče ne mara izgubljene prtljage. Ali paketov.

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločiš tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če si ob nakupu za način plačila izbral gotovinsko plačilo ob dostavi, te prosimo, da poskrbiš, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.
Če te v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, itd.), bo dostava pustila sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Po navadi zadošča obisk najbližje pošte.
Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke ti bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

href="mailto:info1@navtikasport.com">info@navtikasport.com. Prosimo za razumevanje.

• predviden rok dobave se izpiše ob oddaji naročila
• če naročiš več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, te bomo vprašali za dovoljenje, da ti artikle, ki so na zalogi, pošljemo takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru ti bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi,
• če bo čakalna doba zelo dolga, te bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi; če se vmes kadarkoli odstopiš od čakanja, nam lahko to sporočiš in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke ti bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Obrazec za vračilo artikla dobite na:info1@navtikasport.com

Natisni Natisni